Aktivoimalla tämän toiminnon sekä rekisteröimällä sovellukseen henkilötietoja kuten puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen, hyväksyt seuraavat ehdot.

Palvelu tarjotaan sinulle ilmaiseksi henkilökohtaiseen käyttöösi, ja palvelulla voit käyttää latauspisteitä palvelussa määritellyissä latauspisteissä etsiä latauspistettä kartalla sekä maksaa palvelun. Hyödyntääksesi kaikkia uusia ominaisuuksia rekisteröi ensin tietosi ja liittymäsi palveluun. Käyttämällä Charzzy-sovellusta varmistat saavasi rekisteröidyn latauspisteen, joka on laadukas ja turvallinen. Charzzy-sovelluksen tarjoaa Digitouch Group Oy (Digitouch).

Ymmärrät, että käyttämällä sovellusta hyväksyt sen, että latauspalvelunkäyttö tehdään antamiesi tietojen perusteella. Ymmärrät ja hyväksyt sen, että GPS ja älylaitteesi tukiasema / matkapuhelin paikannukseen perustuva tieto ei anna välttämättä täysin oikeaa osoitetta ja ymmärrät sekä hyväksyt, että sinun on tarkistettava sovelluksen ehdottama latauspisteen osoite / -tunnus jokaisen latauksen yhteydessä.

Palveluun rekisteröidyt maksukorttitiedot tallentuvat ainoastaan mobiilimaksujen välittäjän järjestelmään, eikä Digitouchilla ole pääsyä asiakkaan maksukorttitietoihin eikä Digitouch täten tallenna korttitietoja omiin järjestelmiinsä. Rekisteröityminen ja sovelluksen käyttö on ilmaista (pois lukien SMS-veloitus, jota käytetään, jos asiakkaan puhelinnumero ei ole varmennettu eikä asiakkaan maksukortti ole tiedossa tai asiakas on valinnut SMS-veloituksen).

Latauspalvelun hinta määräytyy kulloisenkin latauspiteen palvelutarjoajan hinnaston mukaisesti. Sinun on syytä ymmärtää, että sovelluksessa ennen palvelun käynnistämistä esitetty arvio latauksen hinnasta on vain paras arvio ja todellinen hinta määräytyy latauspisteen käytön ja tyypin hinnan mukaisesti. Kiinteähintaisissa latauksissa etukäteen sovittu hinta on sitova. Ennen palvelun käynnistämistä sovellus tarkistaa maksukortin voimassaolon ja tekee katevarauksen. Katevaraus puretaan heti latauksen veloituksen jälkeen. Palvelun käyttö veloitetaan asiakkaan maksukortilta latauksen jälkeen, ja kuitti lähetetään asiakkaan sähköpostiosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti kuittien hallintasovellukseen sellaisen ollessa saatavilla. Jos maksukorttiveloitus epäonnistuu, niin lasku palvelusta lähetetään asiakkaan sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelimeen. Digitouch veloittaa maksun perimiskulut asiakkaalta.

Palvelun toimivuus on riippuvainen siitä, että annat virheettömät ja täsmälliset tiedot sovelluksessa. Digitouch ei vastaa palvelun kautta välitetyistä tiedoista eikä takaa tietojen laatua, paikkansapitävyyttä tai saatavuutta. Digitouch ei vastaa palvelun käytöstä tai käytön yhteydessä mahdollisesti syntyvästä vahingosta.

Vakuutat, että palveluun rekisteröimäsi henkilötiedot ovat omasi tai että sinulla on muutoin toimivalta käyttää rekisteröimiäsi tietoja (esim. valtakirjan perusteella) ja että tiedot ovat paikkansapitävät ja täsmälliset. Luvaton toisen henkilötietojen käyttö̈ voi johtaa rikosilmoituksen tekemiseen sekä lakisääteiseen rikos- ja vahingonkorvausvastuuseen.

Charzzy-sovelluksen käyttäminen edellyttää, että rekisteröit matkapuhelinnumerosi. Näitä tietoja käsitellään Digitouchin kulloinkin voimassa olevan yksityisyydensuojakäytännön mukaisesti. Digitouch on luovuttamiesi henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä. Luovuttamalla tietosi ja hyväksymällä Digitouchin yksityisyydensuojakäytännön annat suostumuksesi sille, että Digitouch käsittelee tietojasi yksityisyydensuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä Digitouch yksityisyydensuojakäytännössä ilmoitettujen yhteystietojen kautta. Koska Digitouch ei ole teknisesti mahdollista toimittaa palvelua ilman matkapuhelinnumeroasi, kyseinen toiminto lakkaa toimimasta, jos peruutat suostumuksesi.

Olet vastuussa Digitouch palvelun takia mahdollisesti saamastasi käyttäjätunnuksesta ja muiden tietojen käytöstä ja sinun tulee varmistaa, etteivät tietoja käytä muut kuin siihen oikeutetut henkilöt.

Mikäli saat virheellisesti ilmoituksia tai muita tietoja, joita ei ole osoitettu sinulle, sinulla on velvollisuus välittömästi poistaa vastaanotetut tiedot sekä ottaa yhteyttä Digitouch asiakaspalveluun. Sinulla ei ole oikeutta käyttää tai tallentaa tällaisia tietoja omiin tarkoituksiisi eikä lähettää niitä eteenpäin kolmansille osapuolille.

Digitouchilla on oikeus rajoittaa tai estää pääsysi palveluun turvallisuussyistä tai jos on syytä epäillä palvelun väärinkäyttöä esimerkiksi palvelun ehtojen rikkomisesta johtuen. Charzzy -sovelluksen käyttö on kielletty kaupallisessa tarkoituksessa eli käyttäjä ei saa periä maksuja kolmansilta osapuolilta sovelluksella tehdyistä latauksista ilman Digitouchin kirjallista suostumusta etukäteen.

Digitouch pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia tai lisäyksiä näihin käyttöehtoihin yhden (1) kuukauden varoitusajalla. Digitouchilla on kuitenkin aina oikeus muuttaa ehtoja välittömin vaikutuksin laista, asetuksesta tai viranomaispäätöksestä johtuen taikka turvallisuussyistä. Mikäli et hyväksy ilmoitettua muutosta tai lisäystä ehtoihin, sinulla on velvollisuus rekisteröityä pois palvelusta ja lopettaa palvelun käyttö.

Digitouch Group Oy, Y-tunnus 2684606-3. Kotipaikka Helsinki. Karvaamokuja 3 A 00380 Helsinki

Puhelin +358 (0)40 180 9041, Info(a)digitouch.fi