Johdanto

Mikäli Digitouch Group Oy pitää hallussaan ja käsittelee järjestelmän käyttäjien henkilötietoja.

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan miten sen teemme:

  • Käytämme henkilötietojasi luottamuksella ja käyttäjän suostumuksella
  • Varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja muun soveltuvan henkilötietosuojalainsäädännön mukaisesti
  • Kuvataan oikeutesi Digitouchin järjestelmän käyttäjänä suhteessa yritykseemme ja kuinka voit varmistua oikeuksiesi toteutumisesta

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Digitouch Group Oy on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä, joka tapahtuu yrityksessämme.

Yhteystiedot: Digitouch Group Oy, 2684606-3, Karvaamokuja 3 A, 00380 Helsinki, +358 401 809 041 info(a)digitouch.fi

Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

Keräämme ja säilytämme seuraavia henkilötietoja: Sähköpostiosoite, Nimi, Puhelinnumero, Käyttäjätunnus,

Mihin tarkoitukseen henkilötietojasi käytetään?

Henkilötietojasi käytetään käyttäjätunnuksen hallintaan järjestelmissä, asiakassuhteen ylläpitämiseen, vierailun hallintaan sekä tarvittaessa tunnistamiseen, seurantaan sekä laskutukseen.

Luovutetaanko henkilötietojasi kolmansille osapuolille?

Emme luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille. Ulkoiset, yrityksen tilaamat ja käyttämät palveluntarjoajat voivat käsitellä henkilötietojasi suorittaessaan toimittamaamme palvelua. Heillä on oikeus käsitellä henkilötietojasi puolestamme vain meidän tilaamamme palvelun yhteydessä.

Missä henkilötietojasi säilytetään?

Henkilötietojasi säilytetään ainoastaan EU:n alueella.

Kuinka kauan tietojasi säilytetään ja ketkä voivat nähdä tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin niitä on välttämätöntä säilyttää siihen tarkoitukseen, jota varten henkilötietosi on kerätty. Tietojasi säilytetään Digitouchin järjestelmässä. Järjestelmä on suojattu henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla sekä salasanoilla, ja sinne pääsevät vain järjestelmään lisätyt käyttäjät, nimetyt yrityksemme työntekijät sekä mahdolliset ulkoiset palveluntarjoajat heidän suorittaessaan tilaamiamme palveluita.

Yrityksen työntekijöiksi merkityillä käyttäjillä on mahdollisuus nähdä ainoastaan yrityksensä käyttäjien käyttäjätietoja. Järjestelmän asiakkuuksien paikallisen ylläpidon on mahdollista nähdä jokaisen samaan asiakkuuteen rekisteröidyn käyttäjän käyttäjätiedot.

Oikeutesi

Digitouchin palveluiden käyttäjänä sinulla on tiettyjä lakiin perustuvia oikeuksia yritystämme kohtaan. Seuraavassa on yhteenveto näistä oikeuksista.

Oikeus nähdä tai saada ote rekisteristä, jossa tietojasi säilytetään. Sinulla on oikeus saada tietää, onko yrityksellämme henkilötietojasi. Jos yrityksellämme on sinusta tietoja, sinulla on oikeus saada tietää, mitä tietoja yrityksellämme sinusta on, mihin tarkoitukseen käytämme niitä, mille ulkopuolisille tahoille voimme siirtää henkilötietojasi, ja kuinka kauan tietojasi säilytetään.

Oikeus saada tietosi siirrettävässä muodossa. Sinulla on oikeus saada kopio yrityksellemme antamistasi henkilötiedoista jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneellisesti luettavassa muodossa. Sinulla on myös oikeus pyytää yritystämme siirtämään henkilötietosi toiselle taholle. Siirto-oikeus koskee henkilötietoja, joita käsitellään automatisoidusti, ja joiden käyttö perustuu sinulta saatuun suostumukseen tai sopimukseen, jossa olet osapuolena.

Oikeus korjata väärät tiedot. Sinulla on oikeus vaatia yritystämme korjaamaan virheelliset tai puutteelliset henkilötietosi. Korjaamme virheellisiä tietoja myös itse, mikäli huomaamme niitä.

Oikeus poistaa tiettyjä tietoja. Sinulla on oikeus vaatia yritystämme poistamaan henkilötietosi tietyissä tapauksissa, esimerkiksi jos henkilötietojen säilyttäminen ei ole enää välttämätöntä siihen tarkoitukseen, johon ne oli kerätty.

Oikeus olla hyväksymättä henkilötietojesi käyttöä. Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus olla hyväksymättä henkilötietojesi käyttöä Digitouchin järjestelmissä.

Oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä. Sinulla on oikeus vaatia yritystämme rajoittamaan henkilötietojesi käyttöä tietyissä tapauksissa. Jos olet esimerkiksikyseenalaistanut henkilötietojesi oikeellisuuden, voit vaatia henkilötietojesi käytön rajoittamista siksi ajaksi, kun selvitämme ja todennamme tietojesi oikeellisuutta.

Oikeus valitukseen. Jos haluat valittaa henkilötietojesi käsittelystä Digitouch Group Oy:ssä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaisille.

Jos haluat otteen henkilötietorekisteristä, henkilötietoja siirrettävässä muodossa, tietojen korjaamista, tietojen poistamista, et hyväksy henkilötietojesi käyttöä tai haluat rajoittaa henkilötietojesi käyttöä, ota yhteyttä osoitteeseen info(a)digitouch.fi.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden tietosuojakäytännön muutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan Digitouch Group Oy:n asiakkaille.

Helsingissä lokakuu 2021